maandag 31 augustus 2009

Zo, na heel wat weekjes eindelijk het boekje af, puf puf .
Vrijdag heb ik het afgemaakt zaterdag moest ik alleen de tekst er nog bij schrijven.
En ja toen wilde ik er foto's van maken ben ik mijn oplader kwijt van de Camera blijkt dat de katten het van me bureau afgegooid hebben en lag het er naast ,gelukkig kon ik er vandaag wel foto's van maken.















Dit was een dagje naar Alkmaar vorig jaar in de zomervakantie.
Dit boekje is een idee van SISTV, ik zag op een filmpje dat ze dit maakte en ik dacht ga het eens proberen en ik vind het wel leuk geworden.

Ga vanavond snel weer verder met mijn volgende layout want die ligt alweer klaar.
Wens jullie een fijne middag en bedankt voor het kijken op mijn blog .

maandag 24 augustus 2009

sleutel

Wat denk je, willen we vanmiddag nog lekker even naar het strand gaan, Alexandra wil haar fiets uit de berging halen breekt de sleutel af en zit het uiteinde in het sleutelgat, nou het strand konden we wel vergeten, en aangezien Casper afgesproken had met z'n vriendje was hij daar best verdrietig over. Uiteindelijk is het ons gelukt om het stukje uit het sleutelgat te krijgen en konden we uiteindelijk toch de berging weer in, inmiddels was het al rond 5 uur en ben ik maar boodschappen wezen halen.

vrijdag 21 augustus 2009

Eindelijk

Eindelijk ben ik weer eens op mijn blog, het is dan ook al weer precies een maand geleden dat ik een bericht geplaats heb.
In deze maand hebben de kids natuurlijk vakantie gehad en ik zelf ook , helaas niet de 6 weken, toch 3 weken vrij gehad. Mijn zus uit Canada met mijn nichtje en de laatste week was ook mijn zwager hier.
Het was zoals gewoonlijk weer heel gezellig, we hadden een aantal plannen gemaakt om te gaan ondernemen. Het enige wat we uiteindelijk gedaan hebben is een dagje naar Linnaeushof ,De kids vonden het erg leuk vooral het water.
Verder zijn veel naar onze moeder geweest en vrijwel elke dag naar het strand,dat is het voordeel als je erg dichtbij het strand woont.

Doordat we vaak ook s ávonds best laat thuis waren en ik vaak ook niet zoveel zin had om te scrappen, heb ik dan ook erg weinig gemaakt eigenlijk helemaal niets, was bezig met een boekje en daar heb ik een paar bladzijden van gemaakt, eerlijk gezegt had ik ook weinig inspiratie.

Oh de deurbel gaat, Alexandra is weer thuis gekomen dus ik stop weer. tot de volgende keer maar weer.