donderdag 30 april 2009

Dinsdag






Dindag hadden we een hele gezellige dag.
Jammer genoeg net toen we weg wilde gaan naar mijn moeder begon het te regenen,dus namen we de bus maar, aangezien wij geen auto hebben zijn we aangewezen op onze fiets of op het openbaar vervoer.
Mijn moeder vond het gezellig om ons weer te zien.
Rond 15.30 uur werden we opgehaald door een collega van mij om bij haar thuis de kittens te zien. Dat is dan de tweede keer voor ons dat we ze zagen, want we nemen twee kittens van hun een poesje en een katertje. Het is zo aandoenlijk die kleintjes de kinderen vonden het weer geweldig ze waren ze aan het aaien en met ze spelen tot Casper zei man kunnen we ze nu niet meteen meenemen. Ze moeten nog ongeveer twee weekjes wachten, maar dat is te lang voor ze. Het poesje drinkt en eet al zelfstandig en gaat op de kattenbak, maar het katertje drinkt nog graag bij zijn mammie, een moederskindje hĂȘ!
Hier zijn wat foto's van de kleintjes.
Het poesje is het lapje en het katertje is de zwart/witte.
Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog.
Morgen laat ik nog wat meer weten wat we gedaan hebben.
Welterusten, zeker voor mij, ben nu op ga snel mijn bedje in tot morgen..

Zaterdag

Zaterdagmorgen rond 11.30 uur ben ik op de fiets gestapt naar Heemstede, daar even een paar winkels bezocht voor mijn moeder en was ook op zoek naar een curiosawinkeltje waar ik misschien wat oude plaatjes kon vinden om te scrappen maar helaas dat kon ik niet vinden.
Toen verder gefietst naar Hillegom waar mijn moeder woont.
Om 16.00uur stond ik weer buiten, en ik had zo'n trek in een cappuchino en ben naar het tuincentrum verderop gegaan. Je gaat door een hek en komt meteen bij de tuinplanten aan en het zag er zo gezellig uit al die plantjes en het rook zo lekker dat ik meteen maar wat plantjes in mijn karretje deed, binnen heb ik nog 2 balkonbakken en haken meegenomen, en eindelijk had ik mijn cappuchino, mmmmmmm wat was dat lekker. Binnen vond ik nog vlinders die mooi voor het'je raad het al'scrappen kan gebruiken.

Maandagochtend hadden de kinderen inclusief Daimy het vriendinnetje van Alexandra
lekker uitgeslapen.
Vroeg in de middag zei ik tegen Alex dat ik toch mijn slaapkamer wilde veranderen, je moet weten dat ik nogal van veranderen hou, dan heb ik het gedaan en denk 'nou zo is het perfect' en dan achteraf is het toch niet naar mijn zin en verander ik het toch weer. Ronald wordt er afentoe helemaal gek van, maar ja, hij laat mij mijn gang maar gaan.
Ik dwaal af, ik wilde dus al een poosje mijn slaapkamer veranderen, maar durfde niet want wij hebben een gammele linnenkast en als ik die zou verschuiven was ik bang dat ie zou instorten. Ik heb toch de stoute schoenen aangetrokken en heb de hele kast leeg gehaald en ben gaan schuiven. Nu is mijn slaapkamer perfect, met mijn eigen scraphoekje.

nog wat foto's






Hier zijn nog wat foto's van de vrijdagmiddag op school.

Mei vakantie.






He heerlijk 2 weekjes vakantie.

Vrijdagmiddag begon de vakantie voor de kinderen en voor mij.
Bij Alexandra op school hadden de kinderen met de klas een voorstelling georganiseerd en de ouders mochten komen kijken, Alexandra en Damiengingen iedereen aankondigen, iedere keer kwamen er weer een paar kinderen op het podium om het stukje wat ze ingestudeerd hadden te laten zien. Er was een toneelstukje, goocheltruc, moppen werden er verteld enz.
Ze hadden het allemaal erg leuk gedaan en iedereen heeft erg gelachen.

Dit zijn wat foto's van de middag.

donderdag 23 april 2009

CHALLANGE ))))Made to love you...


Hai een hele goeie middag, die al bijna om is.....
Dinsdagavond was ik met deze layout bezig, maar ik kwam er maar niet uit hoe het eruit moest gaan zien tot ik op scrapping the music site ging kijken en the challange voor deze week was "Made to love you" en ik wist het meteen, het moest deze layout worden. Ik vond het perfect want natuurlijk houd mijn moeder erg veel van haar kleindochters en de kids houden erg veel van haar.
I heb wel eens een beetje gestampeld op een layout maar was toen niet erg tevreden, ik denk dat het handig is om een keer met iemand die het vaker doet samen te doen zodat die het voor kan doen, maar ik dwaal af op deze layout heb ik gestampeld op de hoekjes van het frame op de letters en de hartjes, met de hand heb ik de randen langs het frame en de kruisjes genaaid, ben best tevreden.

Bedankt voor het langs komen op mijn blog wens jullie een fijne avond toe ....

woensdag 22 april 2009

Bloemen



Ik had nog een layout gemaakt eergisteren.
Dit zijn Annabelle en Alexandra bloemetjes planten bij Tante Lies in de tuin in mei 2001.

Fijne woensdagavond en bedankt voor het langs komen op mijn blog.....

Nieuwe scrapspulletjes.


Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, zoals ik eerder schreef was mijn zus Paola voor een weekje over uit Canada.Ik had aan haar gevraagd om wat scrapspulletjes mee te nemen voor me en dat heeft ze gedaan,het heel is verrassend als iemand anders voor je koopt, ze komen dan vaak met hele andere spulletjes dan die je zelf zou kopen en dat vind ik heel leuk.

zondag 12 april 2009

paaskaart & layout




Hallo, allereerst allemaal fijne paasdagen.

Vrijdag had ik nog snel het paaskaartje gemaakt die ik zou maken, die geef ik vandaag aan mijn zus, want vandaag komt ze aan op schiphol.

Gisteren heb ik nog net op de valreep een layout gemaakt voor de Challange van scrapping the music, onze opdracht was Dream on dream until your dreams come true is van Aero Smith.

Dit was het weer voor vandaag ik wens jullie fijne paasdagen en zoals ik eerder schreef zal het er denk ik niet van komen om deze week een bericht te plaatsen.

Groetjes en tot gauw, bedankt voor het langs komen.

vrijdag 10 april 2009

Kaartje Vrolijk pasen.


Hallo,

Hoe isie nou????

Hier heb ik nog een paaskaartje die ik gisteravond gemaakt heb, om er twee klaar te hebben lukte niet, wel was ik begonnen met de tweede die ik zo nog even afmaak.
Dan moet ik nog hard aan de slag voor de challenge.

Onverwachts komt mijn zus over uit Canada. Ze komt hier voor een weekje. Ik hoop dat ik toch nog even tijd kan vrij maken om even iets op mijn blog te kunnen plaatsen.

Hier is het paaskaartje.

Bedankt voor het kijken op mijn blog......

donderdag 9 april 2009

Paas kaarten.


Hoi.

Gisteren dacht ik, ooohh heb nog geen paaskaarten gemaakt, dus gisteravond snel aan de slag.
Heb er alvast twee gemaakt en vanmiddag hoop ik er nog twee te maken, dan kunnen ze nog snel op de post.

Bedankt weer voor het kijken op mijn blog.

woensdag 8 april 2009

Houten kistje....




Hallo,

Daar ben ik dan met het projectje waar ik mee bezig was.
Het is een houten sigaren kistje wat ik veranderd heb.

Deze is voor Alexandra, het enige wat ze mocht zeggen was de kleur en verder mocht zij niet kijken tot ik het aan haar zou geven, ze heeft zich er ook keurig aan gehouden.
Casper wilde ook erg graag iets maken voor in het doosje en maakte deze bloem.

bedankt weer voor het kijken , en tot gauw.

maandag 6 april 2009

Grieks restaurant




Hallo daar zijn we weer.

Even hebben jullie geen bericht van mij ontvangen, dat heb je als je het weekend gewerkt heb en ik met een projectje bezig ben, kon ik nog even niets plaatsen, alleen had ik van vrijdagavond een layout liggen die ik nog op de site moest zetten.
Deze vond ik erg moeilijk, dat komt omdat ik al die foto's op 1 layout wilde zetten, nog ben ik niet helemaal tevreden, maar goed het ziet er redelijk uit.

Ik hoop mijn projectje snel te plaatsen.

Bedankt voor het kijken op mijn blog en de groetjes.......

vrijdag 3 april 2009

CHALLANGE)))))))


Hier ben ik dan weer heb weer een layout gemaakt voor scrapping the music,
de challange voor deze week ,,Remember,,.

Ik heb deze foto uitgezocht omdat zoals veel mensen die mij kennen weten dat mijn moeder de verschrikkelijke ziekte alzheimer heeft en omdat we het woord remember moesten gebruiken dacht ik meteen. Gelukkig ze herkent ons allemaal nog steeds.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe en misschien wel even van het zonnetje kunnen genieten.

Bedankt voor het kijken op mijn blog ...

Together again



Hallo.

Dit is een vrolijke layout al vind ik het zelf ha ha.
Endelijk weer samen en Annabelle zo moe van de lange reis.

donderdag 2 april 2009

Eten.




Hallo lieve mensen.

Vandaag donderdag heb ik weer heerlijk gewerkt.
Gisteren heb ik nog een layout gemaakt van Alexandra en mijn nichtje Annabelle.
De foto is genomen in 2001 en de omschrijving op de lo is "na een dag spelen lusten jullie wel een bordje pasta".

Bedankt voor het kijken op mijn blog..........

woensdag 1 april 2009

Sinterklaas 2001.




Dit is een layout van Alexandra in de kleuterklas met Sinterklaas.
Eerst natuurlijk de geijkte liedjes en daar kwam de goede Sint met zijn Pieterbazen
de kinderen waren zo blij want ze kregen natuurlijk een cadeautje, pepernoten en snoepjes.

Bedankt voor het kijken op mijn blog.........

Collega's van Ronald.



Hallo.

Het is weer woensdag en prachtig mooi weer, net als de andere dagen. Alleen was ik maandag en dinsdag binnen omdat ik buikklachten had en daarom ook thuis was. Vind ik wel vervelend omdat ik altijd erg graag naar mijn werk ga.
Maandag heb ik toch een layout kunnen maken, heb er dan wel lang over gedaan, maar toch is het resultaat best leuk geworden vind ik.
Het is een layout geworden van mijn man Ronald met zijn collega's in 2001 inmiddels zijn er al heel wat collega's veranderd.

Er komt nog meer!!!!!!!!